Naast de fraaie uitstraling is het onderhoudsgemak een groot voordeel van SmartStrand.Het garen van SmartStrand heeft een gesloten cel structuur waardoor vloeistoffen of vocht nooit door de vezels worden geabsorbeerd. Deze eigenschap van de vezels is blijvend en verandert of vermindert niet door de jaren heen. Er bestaat dan ook geen twijfel over dat elke SmartStrand kwaliteit gedurende zijn volledige levensduur bestand is tegen vlekken en vuil.

Als het tapijt per ongeluk toch bevlekt raakt, dan kunnen de vuile deeltjes meestal met zuiver water worden afgewassen zonder sporen achter te laten. Afhankelijk van de aard en hoeveelheid van het vuil kan i sommige gevallen een mild schoonmaakmiddel nodig zijn om de vlek te verwijderen. Alle tapijten van SmartStrand zijn bestand tegen bleekmiddel (10% verdund).

Eco Friendly
De Smartstrand vezels bestaan voor 37% uit natuurlijk zetmeel waardoor hun garen momenteel het meest milieuvriendelijke op de markt is. Voor de productie van de Smartstrand Triexta-vezel is maar liefst 30% minder energie nodig dan voor andere vezels. Het volledige productieproces stoot bijgevolg 63% minder CO2 uit dan dat van andere synthetische vezels.

Voordelen Smartstrand vloerbedekking:

Volg ons op: